La Jessica Luna és una noia plena de vida i molt estimada pels seus amics i veïns però un dimarts 13 desapareix sense deixar rastre… D’aquesta manera comença L’últim crit, una obra de teatre d’Arrels on participen persones que han viscut al carrer, voluntaris, treballadors i actors professionals.

Us presentem L’últim crit, una obra de teatre que el 15 de desembre es podrà veure al Centre Cultural Espronceda (c/Espronceda 326, metro Navas). Les entrades per a la funció ja s’han esgotat però us deixem amb el tràiler i prometem avisar-vos si fem més funcions!

L’últim crit està representat per persones que han viscut al carrer, voluntaris i treballadors de la fundació Arrels i actors professionals, entre ells l’actriu Carlota Olcina. Durant nou mesos han assajat i perfeccionat l’obra de la mà de la Ivana Miño, actriu de cinema, teatre i televisió.

“És un projecte de treball artístic, individual, grupal, de compromís rigorós i amb nivell d’exigència”, explica Laia Vila, treballadora a Arrels i una de les actrius de l’obra. Amb aquesta experiència “hem desdibuixat els rols i tots som iguals. Hem creat nous vincles i afectes des de la igualtat”, afegeix.

Els diners que es recaptin se sumaran a la campanya www.1miliodegracies.org que Arrels té en marxa des de fa uns dies i serviran per oferir més allotjament digne i estable a 125 persones sense llar. El cost d’una nit, amb el suport social que la persona necessita, és de 22 euros.

Informació pràctica per a les persones que ja teniu la vostra entrada

  • Les entrades es recullen el mateix dia, mitja hora abans de l’actuació.
  • No hi ha un preu fixat per a l’entrada. Farem guixeta inversa, és a dir, quan acabi l’obra cada espectador triarà quant pagar.

Podeu saber més detalls de l’obra al seu facebook.

* La funció no és recomanada per a menors de 12 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.