Del 4 de desembre al 5 de gener, tenim l’oportunitat d’estar als cinc centres que l’FNAC té a Barcelona per donar a conèixer la campanya #1miliódegràcies que hem engegat a Arrels. Per fer-ho possible, necessitem persones voluntàries que ens donin un cop de mà. Apunta’t!

La idea és estar present als cinc centres que l’FNAC té a Barcelona entre el 4 de desembre i el 5 de gener. Tindrem un estand d’Arrels a cada establiment i oferirem a tothom que passi per allà ensobrar els regals que comprin durant aquestes dates. L’objectiu és aprofitar el contacte amb la gent per explicar la feina d’Arrels i la nova campanya www.1miliodegracies.org.

  • Què necessitem? Persones a partir de 16 anys que vulguin involucrar-se un matí, tarda o vespre en el repte #ningúdormintalcarrer.
  • Què farem? Ensobrarem els regals que comprin els clients de l’FNAC i aprofitarem per explicar la feina d’Arrels.
  • Quan serà? Del 4 de desembre al 5 de gener. Farem torns de 4 hores al matí, tarda i vespre.
  • Com et pots inscriure? Omple aquest formulari amb les teves dades, el torn que et va millor i el centre FNAC que prefereixes. També pots escriure a amics@arrelsfundacio.org, indicant el teu nom i cognoms, el mail i telèfon de contacte i la teva disponibilitat.

Aconseguir que ningú dormi al carrer és possible però necessitem la col·laboració de tothom, apunta’t a donar un cop de mà!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.