Arrels llança The Fucking Gif, un gif que pretén fer-se viral per sensibilitzar sobre la realitat de les persones que viuen al carrer i donar un missatge clar: si tots col·laborem, el bucle es pot trencar. L’objectiu és arribar a la ciutadania de Barcelona i, en especial, a les persones d’altres països que viuen a la ciutat i volen implicar-se en una causa local.

“Viure al carrer és com un bucle interminable, com un cercle viciós del qual et convences que és impossible sortir-ne.” Així expressa l’il·lustrador Miquel Fuster la seva experiència al carrer, on va viure més de 5.000 dies. Per a una persona que viu al carrer tots els dies són iguals, es perd la noció del temps i l’esperança de poder sortir d’aquesta situació. Però aquest bucle es pot trencar amb l’ajut de tothom.

Partint d’aquesta realitat, a Arrels llancem The Fucking Gif, una iniciativa que convida la ciutadania a trencar el bucle d’aquest gif i de la situació de les persones sense llar, fent clic i sumant-se a la causa #ningúdormintalcarrer. En concret, l’acció vol arribar a persones d’altres països que viuen i treballen a Barcelona i que volen implicar-se en iniciatives locals.

Un gif és un vídeo curt de pocs segons de durada que es fa córrer per xarxes socials i que es va repetint de manera interminable. The Fucking Gif mostra una sèrie de gifs virals que mostren persones que viuen al carrer en la seva vida quotidiana: preparant-se per dormir, asseguts en un banc o rentant-se en una font pública. Tot i que semblen com qualsevol altre gif, els vídeos de The Fucking Gif tenen una particularitat: són els primers de la història que es poden trencar si prens partit i comparteixes la iniciativa.

Com pots trencar el bucle?

Si comparteixes un d’aquests gifs a les teves xarxes socials de Twitter, Facebook, Google+ o Pinterest, el bucle que es repeteix una vegada i una altra es trenca i el vídeo té continuïtat. Interromps així la repetició en què es mouen les persones sense llar, et sumes a fer difusió de la problemàtica del sensellarisme i pots participar col·laborant com a voluntari o econòmicament.

Tu també hi pots col·laborar! Entra a The Fucking Gif, comparteix el gif i trenca el cercle viciós de les persones sense llar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.