El pròxim 3 d’abril, obrim les nostres portes


Diumenge 3 d’abril obrim les portes d’Arrels a la ciutadania. De 10 a 14 h, rebrem al centre obert, el Pis Zero, el taller i la llar d’Arrels a tothom qui ens vulgui venir a conèixer.

Des d’Arrels creiem que és important construir espais de trobada i coneixença mútua. Per això t’animem a visitar els diferents recursos de l’entitat i assistir a les xerrades que es faran de forma simultània a les 11h, les 12h i les 13h als diferents espais, per tal de poder informar-te sobre què fem i com ho fem, preguntar tot allò que vulguis. I també et podrem explicar  el nostre dia a dia.

Hem organitzat xerrades a quatre espais perquè puguis conèixer què fem a Arrels:

  • El centre obert. És, juntament amb l’equip de carrer, el primer punt de contacte entre Arrels i les persones que viuen al carrer. Aquí tenim serveis d’atenció bàsics, com les dutxes, la consigna i el rober. També és un espai de descans per les persones que viuen al carrer i un lloc on promovem el vincle: escoltem les persones, creem lligams i confiança i coneixem les seves necessitats. Et convidem a conèixer aquest espai tan important per a nosaltres. L’adreça és c/Riereta 24, baixos.
  • El Pis Zero. El pis zero és un pis on oferim allotjament nocturn a persones que fa molt de temps que viuen al carrer. En aquest pis hi dormen unes 10 persones cada nit. Treballem amb un model d’atenció de baixa exigència: ens adaptem a la situació que les persones tenen en cada moment vital i intentem acompanyar-les. El pis està al c/del Carme 84, 1r 2a.
  • La llar Pere Barnés. La llar d’Arrels és un recurs residencial que dona resposta a la manca de recursos residencials de mitja i llarga estada per a persones que han viscut al carrer i tenen una salut fràgil. Està al c/Puig i Xoriguer 14-16, al barri del Poble-Sec.
  • El taller d’Arrels. Al taller ocupacional d’Arrels acompanyem persones, que viuen o han viscut al carrer, i hi assisteixen cada dia. Amb l’excusa d’elaborar peces d’artesania fetes a mà, treballem perquè tornin a confiar en les seves capacitats, estableixin vincles i recuperin el sentiment de pertinença a un grup. El pots visitar al c/ Ample, 3.

Pots fer el teu propi itinerari pels diversos espais en l’ordre que vulguis i a l’hora que vulguis. T’hi pots apuntar en aquest enllaç.

T’hi esperem, volem transformar la realitat de les persones sense llar, i fer factible l’objectiu #ningúdormintalcarrer.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.