Sobreviure al carrer a Barcelona és un mapa pràctic de recursos públics i privats de la ciutat als quals les persones que viuen al carrer i són majors d’edat hi poden accedir directament, sense necessitat que un treballador/a social les derivi.

Aquesta edició, publicada l’agost de 2020, recull 42 serveis d’higiene, alimentació, dormir i defensar drets bàsics, ubicats en 36 recursos diferents de la ciutat.

Descarrega el mapa en PDF (en castellà).

 

 

 

8 thoughts on “Mapa de recursos ‘Sobreviure al carrer a Barcelona’

 1. Hola Arrels!!

  És un mapa molt útil per les persones sense llar i pels que hi treballem. Voldria saber quan tindrem la versió en català.

  Moltes gràcies!!

  1. Hola Ferran, gràcies! Estem treballant en una versió digital que sigui més fàcilment actualitzable i que estarà en les dues llengües 😉

  1. Hola Valeria! Es una versión de agosto de 2020. Ahora algunas cosas han cambiado (por ejemplo, los albergues ya no son de acceso libre sino que se necesita una derivación de un trabajador/a social). Estamos trabajando en una versión actualizada, esperamos tenerla pronto. gracias!

 2. La gent de comarques ens hem d’organitzar, el sense llarisme ha arribat amb força a comarques i no tenim ni de lluny els recursos que té la capital o l’àrea metropolitana però no podem simplement limitar-nos a anar enviant a la gent a la capital sense saber si podran o no podran allotjar-se en algun servei, és com tirar pilotes fora i això no hauria de ser així.

  Coneixeu serveis a nivell de comarques ?
  Gràcies per la feina que feu!

  1. Hola Marta, gràcies per la teva reflexió. Aprofitem per presentar-te el servei d’orientació ciutadana d’Arrels, on et podem assessorar sobre què fer si veus una persona dormint al carrer, els serveis existents, etc. Ens pots trucar al 93 829 58 55 i intentarem resoldre els teus dubtes. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h i de 16h a 19:30h, gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.