La lletra de l’Ana Maria i l’Stere se sumen al projecte Homelessfonts


Les lletres de l’Ana Maria i de l’Stere es converteixen en tipografia i s’afegeixen a les 9 ja existents del projecte Homelessfonts, que transforma la cal·ligrafia de persones que han viscut al carrer en tipografies que persones a títol individual i empreses poden adquirir i utilitzar en els seus projectes. A més, el web incorpora novetats com la possibilitat de provar i previsualitzar al moment les tipografies.

“La meva lletra és oberta, divertida, es pot entendre fàcilment, expressa el que sento a cada moment. M’encanta que la gent entengui el que expresso i el que sento.” Així defineix l’Ana Maria la seva escriptura. Després d’una vida complicada i inestable i d’estar 21 dies en coma s’enamora d’un holandès que vivia al carrer i decideix anar a viure amb ell. Va estar 10 anys vivint al ras, a l’estiu dormint a la platja i a l’hivern dins de caixers. Fa 6 anys que va deixar el carrer i actualment viu en un pis d’Arrels.

L’Stere ha viscut 6 anys als carrers de Barcelona, va arribar de Romania l’any 1999 i va treballar de forma esporàdica en la construcció i l’hosteleria però no en tenia prou per tirar endavant. “La vida en la calle es muy dura y muy triste, no se la deseo a nadie. Es mejor olvidarla, aunque nunca se olvida”. Ja fa 10 anys que va deixar el carrer i actualment viu en un pis compartit.

Stere (4)

 

Per altra banda, el web del projecte incorpora algunes novetats per fer-ne més senzill i pràctic l’ús i, a més a més, cada una de les 11 tipografies inclouen un espai on provar i previsualitzar a l’instant el tipus de lletra.

Com puc comprar una tipografia?

Dóna valor afegit als teus projectes utilitzant la cal·ligrafia d’una persona que ha viscut al carrer! Les tipografies poden tenir dos usos diferents:

  • Ús particular en l’elaboració de documents, informes, dissenys i mercadeig amb còpies limitades. Aquesta llicència té un cost de 19€.
  • Ús professional a nivell publicitari o empresarial com anuncis, materials corporatius, web… El cost d’aquesta llicència és de 290€.

Per adquirir alguna de les 11 tipografies entra al web de  Homelessfonts i escull la que millor s’adapti a les teves necessitats.  Tots els beneficis obtinguts s’inverteixen en favor de les persones sense llar que atenem a Arrels.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.