Aquest vídeo parla de luxe, casa, mansió, amics, cotxes, viatges, primera classe, felicitat, premium, assegurances de cotxes… No et preocupis, no hi ha cap error en aquest text, segueix llegint: mòbils, bosses, amor, amistat, exclusiu, gaudir, vestits, roba…

Sí, segueix llegint, el programari de youtube està mirant i cal que li fem creure una altra cosa. Bellesa, joventut, llar somiada, hipoteques, telefonia mòbil, finances, cotxes nous, sabates, assegurances mèdiques, bancs, targetes de crèdit, simulador d’hipoteca, assegurança de la llar, ofertes ADSL, i tot aquest tipus de paraules que vinculades a aquest vídeo fan que els anunciants apareguin aquí i paguin automàticament, i això fa que ajudin sense saber-ho a la fundació Arrels i milers de persones sense sostre. El comparteixes?

Un viral a favor de les persones sense llar

L’objectiu d’aquesta campanya és recollir fons a favor dels projectes d’Arrels amb persones que viuen o han viscut al carrer, transformant les visualitzacions del vídeo en donacions. Això és així perquè Youtube paga als creadors dels vídeos amb els diners que obté dels anunciants, que paguen en funció de la quantitat de cops que es visualitza cada vídeo.

El vídeo de la campanya ha estat creat per l’agència The Cyranos/McCann.

One thought on “El vídeo més avorrit del món

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.