Arrels convida centres esportius i hotels a mobilitzar-se a les xarxes socials a favor de les persones sense llar


A través de les xarxes socials, Arrels s’adreça aquests dies a centres esportius, balnearis, fabricants de dutxes i cadenes d’hotels perquè se sumin als crits #ningudormintalcarrer i #ningusensedutxa i mobilitzin els seus clients a favor de les persones sense llar.

Tenir un sostre digne i estable i saber que pots dutxar-te quan ho necessites són dues necessitats bàsiques que, a Barcelona, moltes persones no tenen cobertes. El motiu? La manca d’ingressos suficients i allotjaments -com algunes pensions i habitacions de lloguer- en què la persona no té aigua calenta o ha de pagar més per poder dutxar-se.

Per sensibilitzar la ciutadania i mobilitzar-la a favor d’aquesta causa, Arrels s’adreça a centres esportius municipals i privats, balnearis i centres d’spa, fabricants de dutxes i serveis higiènics i cadenes d’hotels. Llocs on moltes persones dormen i es dutxen cada día.

La campanya té lloc a les xarxes socials (facebook i twitter) i busca la complicitat de les empreses per difondre els crits #ningusensedutxa i #ningudormintalcarrer entre els seus seguidors a les xarxes socials, clients, treballadors i proveïdors. Algunes maneres de col·laborar són:

  • Animar els seguidors a les xarxes socials a col·laborar amb 1,20 euros, enviant un SMS al 28014 amb la paraula ARRELS o fent un donatiu
  • Incorporar les etiquetes #ningusensedutxa i #ningudormintalcarrer als missatges a facebook, twitter i instagram
  • Col·laborar directament amb la campanya amb una aportació econòmica
  • Incorporar als seus perfils de facebook i twitter els missatges #ningusensedutxa i #ningudormintalcarrer amb imatges com aquesta (i que es poden descarregar aquí)

Slider noticia

 

L’allotjament i el servei de dutxes a Arrels

Oferir allotjament i una dutxa són dues de les coses bàsiques que oferim a Arrels. L’any passat vam facilitar allotjament a 257 persones i altres 465 es van dutxar i canviar de roba. L’objectiu era arribar a més gent però ens van faltar 80.000 euros per garantir l’allotjament estable i obrir més hores el servei de dutxes.

Al 2013 vam facilitar 64.668 nits d’allotjament. L’entitat va gestionar 27 pisos i va facilitar allotjament a pensions, habitacions de lloguer i a la llar residencial Pere Barnés. La previsió per a aquest any 2014 és oferir allotjament a menys persones per manca de diners. En el cas de les dutxes, la necessitat d’ampliar l’horari d’aquest servei persisteix i el nombre de persones que s’adrecen a Arrels demanant-ho segueix augmentant.

 

Suma’t als crits #ningusensedutxa i #ningudormintalcarrer amb aquestes imatges per als teus perfils!

Si vols saber més sobre la feina d’Arrels al 2013 clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.