A Arrels et proposem dissenyar les teves targetes nadalenques a través del nostre projecte Homelessfonts.org i aportar un donatiu que ens ajudi a seguir treballant per fer possible el desig de #ningudormintalcarrer. T’expliquem com fer-ho!

Què et proposem?

Felicitar les festes i l’any nou a la teva gent, dissenyant les teves pròpies postals, fent servir la cal·ligrafia de persones que han viscut al carrer i recolzant els projectes d’Arrels.

Com es fa?

  • Entra a la web homelessfonts.org/christmas/
  • Tria una de les imatges predeterminades o puja una foto des del teu ordinador.
  • Afegeix el text amb un dels cinc tipus de lletres fetes per persones que han viscut al carrer.
  • Crea la teva postal i, si vols, fes un donatiu per poder seguir oferint nits d’allotjament i alimentació a persones sense llar.
  • Comparteix la postal amb la teva gent per mail, facebook, twitter o google+. També la pots imprimir!

Per què serveix?

Dissenyant la teva postal a través de Homelessfonts.org recolzes la feina d’Arrels a favor de les persones sense llar, poses en valor la lletra de persones que han viscut al carrer i sensibilitzes aquesta realitat.

Vols saber més sobre Homelessfonts.org?

Homelessfonts.org és un projecte impulsat per Arrels i desenvolupat de manera desinteressada per l’agència de publicitat The Cyranos McCann. La iniciativa ha convertit la lletra de vàries persones sense llar en tipografies que es poden descarregar per a ús particular o empresarial. Trobes més informació en aquest vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.