Durant el mes de febrer, Arrels va contactar amb socis, donants i amics de l’entitat per demanar disculpes per un error en la campanya de Nadal i donar l’oportunitat de col·laborar amb els nostres projectes a favor de les persones sense llar. En total van participar més de 30 persones voluntàries, que van voler col·laborar en aquesta tasca puntual.

A Arrels hi ha voluntaris que donen un cop de mà al servei de dutxes, uns que participen a activitats del taller o acompanyen al metge, altres que aporten els seus coneixements tècnics… En moments puntuals, però, l’entitat els demana fer accions diferents.

En aquest context, una trentena de persones voluntàries a Arrels van donar un cop de mà el mes de febrer, fent més de 2.000 trucades i portant en mà cartes a socis i donants. En aquesta tasca van col·laborar també treballadors i persones ateses a Arrels, així com un grup de treballadors de l’empresa Sellbytel que durant 15 dies i de manera voluntària, van fer prop de 1000 trucades. L’objectiu era explicar que la campanya de captació de fons del Nadal passat no va funcionar com s’esperava i que l’entitat necessita fons econòmics per cobrir necessitats d’allotjament i ampliar l’equip de carrer.

Gràcies a les trucades que s’han realitzat durant el mes de febrer, s’ha aconseguit uns 15.000 euros.

Agraïm la implicació d’aquest grup de voluntaris, que juntament amb treballadors i persones ateses per l’entitat, s’han posat al capdavant per remuntar la situació!

 

Anima’t a col·laborar!

  • Si estàs interessat/da en fer un voluntariat, mira les necessitats que tenim actualment!

*** A Barcelona hi ha 900 persones dormint al carrer i 1.400 que depenen dels centres públics i privats per passar la nit. Arrels atén prop de 1.300 persones oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària. En l’actualitat, el 63% dels ingressos que rep Arrels arriben a través de les quotes de persones sòcies i donants, i d’aportacions d’entitats amigues i empreses. El 37% dels ingressos restants arriben a través del finançament públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.