Vine a Intempèrie, una trobada de música i experiències on fer possible #ningúdormintalcarrer


El 23 de novembre Barcelona acollirà Intempèrie, una trobada de música, espectacles i experiències que organitzem des d’Arrels per sensibilitzar la ciutadania i implicar-la perquè ningú hagi de viure al carrer. Serà a la plaça Margarida Xirgu, començarà a les 16h i acabarà el dia següent quan surti el sol. Itaca Band, The Penguins i Cesk Freixas són alguns dels artistes que participaran. Reserva la teva entrada!

Concerts, tallers, testimonis, exposicions i altres espais artístics per aprofundir en la problemàtica de les persones sense llar i trencar prejudicis. És la proposta que us fem des d’Arrels amb Intempèrie, una marató lúdica i reflexiva que s’adreça a petits i grans i que tindrà lloc el 23 de novembre a la plaça Margarida Xirgu de Barcelona, a tocar del Mercat de les Flors. Intempèrie obrirà les portes a les 16h i tancarà l’endemà quan surti el sol, després de passar la nit dormint al ras.

Intempèrie pretén posar sobre la taula la situació de les 1.200 persones que viuen al carrer a Barcelona i la invisibilitat i la vulneració de drets que pateixen, així com implicar la ciutadania per aconseguir allotjament digne per a 200 persones que coneixem.

Música, activitats lúdiques i veus per canviar mirades

La plaça Margarida Xirgu acollirà durant bona part de la tarda espais de clown i contacontes per a tota la família, microteatre i tallers infantils de disseny de samarretes, làmpades i figures de cartró, entre d’altres activitats. A les 18:30h, The Penguins pujaran a l’escenari amb el seu Reggae per xics per, després, donar pas a Itaca Band, Cesk Freixas, Ju, Alex Bass i Natxo Tarrés.

Els espais lúdics conviuran amb altres espais permanents de reflexió per aprofundir en la problemàtica i trencar prejudicis. A través d’exposicions de fotografia, instal·lacions vivencials i altres activitats, la ciutadania podrà intercanviar experiències i punts de vista amb persones que saben què significa viure al carrer.

 

Una nit a la intempèrie

Intempèrie vol connectar persones i sumar forces per fer possible #ningúdormintalcarrer i ho vol fer amb moltes propostes diferents. Una d’elles serà passar la nit al ras, a la plaça Margarida Xirgu. La idea és fer-ho a partir de la mitjanit, en finalitzar totes les activitats musicals i després de compartir històries explicades per persones que viuen o que han viscut al carrer.

 

Com pots col·laborar?

Les opcions per col·laborar amb Intempèrie són moltes però totes tenen un mateix objectiu: oferir habitatge i seguiment social aquest desembre a 200 persones sense llar que coneixem.

  • Vine a Intempèrie! T’esperem el 23 de novembre a partir de les 16h. L’entrada és gratuïta però cal reservar entrada (aforament limitat!).
  • Al recinte d’Intempèrie trobaràs moltes maneres de col·laborar: comprant un còmic o una samarreta amb el missatge #ningúdormitalcarrer, adquirint un producte fet al taller d’Arrels, berenant o sopant a les barres que habilitarem, fent un donatiu, quedant-te a dormir, etc.
  • Si no pots venir a Intempèrie però vols participar, t’animem a fer un donatiu o a crear un repte a migranodearena.org per implicar el teu entorn!
  • Ajuda’ns a difondre el crit #ningúdormintalcarrer i #ViuIntempèrie perquè més gent hi pugui participar!

Intempèrie compta amb el suport del Teatre Lliure, el Mercat de les Flors, l’Institut del Teatre, el Teatre Arnau, l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona i desenes d’artistes i empreses compromeses. Suma-t’hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.