Aquest Sant Jordi regala #MésQueUnaRosa


La rosa d’aquest Sant Jordi està feta a mà al taller d’Arrels, va acompanyada d’un punt de llibre i compta amb la col·laboració dels il·lustradors Miquel Fuster i Joan Turu. És #MésQueUnaRosa perquè ajuda a persones sense llar a ocupar el temps i a refer vincles. El 23 d’abril la trobeu en diferents punts de la ciutat i la podeu adquirir abans a través de la campanya #MésQueUnaRosa. També aprofitem la diada per presentar el llibre Vaig viure al carrer, amb cinc històries personals.

10.000 roses i 3.000 blocs de butxaca

Al taller d’Arrels hem elaborat 10.000 roses de feltre per a aquest Sant Jordi. N’hi ha de quatre colors i van acompanyades d’un punt de llibre il·lustrat per Miquel Fuster, dibuixant que ha viscut 15 anys al carrer, i Joan Turu, artista compromès. Són #MésQueUnaRosa perquè ajuden a persones que viuen o han viscut al carrer a ocupar el temps, sentir-se útils i refer vincles. També hem creat 3.000 blocs de notes de butxaca enquadernats de forma artesanal. Descobriu el procés de creació en aquest vídeo!

El 23 d’abril, ens trobeu al Gòtic i al Raval

El dia de Sant Jordi sortirem al carrer per felicitar la diada a la ciutadania, explicar què fa Arrels i què pot fer qualsevol ciutadà o ciutadana quan veu algú dormint al carrer.

Tindrem roses, blocs de notes i altres productes fets a mà al taller. També podreu adquirir samarretes que criden #ningúdormintalcarrer, la novel·la gràfica Miguel, 15 años en la calle de Miquel Fuster i el llibre Vaig dormir al carrer de Joan Roqueta, amb cinc històries de vida de persones que coneixem a Arrels. Ens trobeu a:

Plaça de la Mercè (Gòtic)

  • Què farem? Per primera vegada, tindrem un estand a la fira de la Xarxa d’entitats del Gòtic amb una mostra d’artesania elaborada al taller i altres productes que criden #ningúdormintalcarrer.
  • Horari: De 10h a 12.30h.
  • Signatura de llibres: D’11h a 12.30h, l’il·lustrador Miquel Fuster signarà el seu còmic autobiogràfic.

Plaça dels Àngels (Raval)

  • Què farem? Celebrarem la diada amb una setantena d’entitats del Raval (ho farem a la Plaça dels Àngels perquè la Rambla del Raval es troba en obres).
  • Horari: De 10h a 20h.
  • Signatura de llibres: De 12h a 13h, l’autor Joan Roqueta signarà el seu llibre sobre històries de vida al carrer. A la tarda, hi trobareu el Miquel Fuster signant la seva novel·la gràfica, de 18h a 19h.

 

Abans de Sant Jordi, aconsegueix la teva rosa!

Sortim de ruta

El dijous 18 d’abril sortirem al carrer a felicitar la diada amb blocs de notes de butxaca que criden #ningúdormintalcarrer. Ens trobeu de 17h a 19h al final del Portal de l’Àngel de Barcelona. Us hi esperem!

Campanya #MésQueUnaRosa

Aquest any, hem creat la campanya de micromecenatge #MésQueUnaRosa per seguir sensibilitzant i aconseguir el suport econòmic d’escoles, empreses i ciutadania. Col·labora i t’enduràs un lot de productes fets a mà al taller d’Arrels i altres recompenses que criden #ningúdormintalcarrer!

  • Amb una aportació de 10€, cobreixes l’alimentació per a una persona durant un dia i t’enduràs dues roses fetes a mà al taller.
  • Amb 22€, pots garantir una nit d’allotjament i endur-te un lot de dues roses i dos blocs de notes de butxaca.
  • Pots aportar fins a 450€ i garantir el lloguer mensual d’un pis. T’enduràs un lot de roses i blocs de notes, els llibres de Miquel Fuster i Joan Roqueta, una ruta per Barcelona de la mà d’una persona que ha viscut al carrer i moltes sorpreses més!

Col·labora i aconsegueix el teu lot!

 

Recomanacions literàries en vídeo

Coneixeu Streettubers? És un canal de Youtube on persones que han viscut al carrer i que són grans apassionades de la lectura fan recomanacions literàries amb l’objectiu de trencar prejudicis. L’any passat vam aprofitar el Sant Jordi per parlar de literatura amb el Miquel, el Salvador, el Carlos i el Paco. Aquest any, el Jean i el Manuel ens fan dues noves recomanacions!

Jean: “El hambre está en todo el mundo”

El Jean recomana El hambre de Martín Caparrós perquè l’autor “ha anat a veure com són les coses amb els seus propis ulls i ha viatjat a Europa, a Àfrica, a Amèrica, a Àsia…” i perquè “fa les entrevistes com si fos algú de la família”. El Jean ha viscut al carrer i explica que va estar fins a tres dies sense menjar: “Quan algú no ha passat gana, no sap el que és”.

Manuel: “Cuidado con lo que deseas, que lo puedes conseguir”

El Manuel ha viscut mig any al carrer i en aquest vídeo ens parla d’El retrato de Dorian Gray, un llibre que va llegir després que algú li recomanés la pel·lícula. “Tracta sobre l’obsessió per la bellesa; és una aventura on el protagonista paga per la seva vanitat. Us recomano que la llegiu i extraieu les vostres pròpies conclusions”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.