Aquest any, 4.000 tortells de Reis us volen donar les gràcies per treure del camí les pedres que es troben les persones sense llar. A més de la tradicional fava i el rei, hi trobareu una pedra que simbolitza la fina línia que hi ha entre tenir una llar i no tenir-ne. Els trobareu en 19 d’establiments associats al Gremi de Flequers de Barcelona. Compreu el vostre i celebreu el dia de Reis amb Arrels!

Aquest any, Arrels Fundació i el Gremi de Flequers de Barcelona tornem a llançar una acció conjunta per fer possible #ningúdormintalcarrer. Es tracta d’un tortell que vol apropar la problemàtica del sensellarisme a la ciutadania i donar les gràcies per les vostres mirades sense prejudicis i petits gestos vers les persones sense llar.

En l’interior d’aquest tortell hi ha tradicions com la fava i el rei, però també hi trobareu un missatge en forma de pedra que ens recorda la fina línia que hi ha entre tenir una llar i no tenir-ne, i que hem muntat al taller ocupacional d’Arrels. Són moltes les pedres que podem trobar al camí: dificultats personals amb les quals topem un i altre cop, obstacles per motius familiars o situacions de discriminació amb motiu de l’origen, pedres que tenen a veure amb la situació econòmica i estructural del país i amb la rigidesa dels mecanismes d’ajut, etc. Des d’Arrels volem visibilitzar aquestes pedres i dur endavant propostes per retirar-les, amb la teva ajuda. Trobareu els 4.000 tortells repartits en 19 forns de la ciutat de Barcelona.

Amb aquesta acció, volem arribar a moltes llars el dia de Reis i explicar que tothom pot posar el seu granet de sorra per fer possible #ningúdormintalcarrer. Gràcies al suport de persones com tu, els darrers 31 anys hem atès més de 16.000 persones sense llar a Barcelona.

 

On puc comprar el tortell?

En aquest mapa i en la llista que trobeu a continuació, podeu consultar els forns del Gremi de Flequers de Barcelona que s’han adherit a l’acció i on podreu comprar el tortell que crida #ningúdormintalcarrer.

 1. Forn de Pa Europa: Pare Lainez, 13, Barcelona
 2. Forn Baltà: Sants, 119
 3. Forn Elias: Freser, 90
 4. Forn Ginebra: València, 226
 5. Forn Mistral: Rda. Sant Antoni, 96
 6. Forn Montserrat: Castillejos, 366
 7. Forn Providència: Providència, 59
 8. Nostre Pa: Pg. Lluís Companys, 15
 9. Forns del Pi: Pg Urrutia, 92
 10. Forn del Pi: Nicaragua, 83
 11. La Forneria: Capità Arenas, 13
 12. Forns Puiggròs: Avda. Gaudí, 77
 13. Forn Miró: Nou de la Rambla, 130
 14. Fleca Comtal: Comtal, 21
 15. Forn Colón: Pg. Valldaura, 137
 16. Forn Giralt: Ruiz de Padrón, 89
 17. Forn Trinitat: Pl. Trinitat, 13
 18. Forn Vilamala: Agullers, 14
 19. Forn Cases: Santapau, 85

2 thoughts on “Un tortell de Reis per superar qualsevol obstacle

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.