La vida està plena de reptes online, participa en els d’Arrels!


A Arrels atenem persones sense llar de Barcelona gràcies a la col·laboració de voluntaris i persones i empreses que es fan sòcies i realitzen un donatiu. Per anar més enllà, participem també en plataformes online en les quals es poden crear accions solidàries, recollir fons o vendre productes fabricats al taller d’Arrels. T’ho expliquem!

A El Meu Gra de Sorra les persones que vulguin donar un cop de mà a causes socials poden crear els seus reptes i animar els seus contactes a participar. Vàries persones han creat ja reptes a favor d’Arrels i han recollit 3.083€ amb diferents tipus d’accions que pots veure aquí i que et poden donar idees!

El Mercat Social és una plataforma online on es poden comprar objectes dissenyats i fabricats al taller La Troballa, en el qual persones sense llar realitzen activitats de manera artesanal i recuperen habilitats; en aquest enllaç pots veure els últims productes: safates de vidre per a espelmes, llibretes, punts de llibre i roses de vidre esmaltades fetes per a la diada de Sant Jordi. En aquest sentit, a una altra pàgina web, la de Llar Line, es troben les samarretes d’Arrels amb el missatge #ningudormintalcarrer.

A més de col·laborar econòmicament o poder comprar objectes, també existeixen portals que promocionen la col·laboració amb entitats socials mitjançant donacions en espècie. És el cas de Mi Aportación, on Arrels també hi participa. Un exemple: Una manta és un article de casa que passa desapercebut a la nostra vida quotidiana, es barreja amb la resta de coses i potser decora, però el cert és que li donem poc valor. Per a les persones sense llar una manta té un valor gran, és útil i necessària. Mi Aportación permet col·laborar amb aquesta necessitat clicant aquí.

A la pàgina de crowdfunding Microdonaciones també hem tingut molt bones experiències recollint fons per a objectius específics: hem ofert esmorzars al Centre Obert d’Arrels per combatre el fred dels matins d’hivern, hem organitzat diversos cops el sopar de la nit de Nadal per a 130 persones sense llar i hem comprat estufes elèctriques de baix consum per als habitatges on viuen persones que atenem. De moment, a través de Microdonaciones hem impulsat 5 reptes, però encara poden ser més!

Aquestes són algunes alternatives de donació que fan que la nostra tasca sigui possible. Gràcies a tots aquells que ens doneu el vostre suport!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.