A partir del 22 de febrer podreu veure què hem fet amb les 6.000 claus que ens heu portat els últims mesos en una exposició al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. A la mostra, que parla de la realitat de les persones sense llar i de la campanya #ningúsenseclau, podreu descobrir qui té la clau que s’amaga a la il·lustració que hem difós durant les últimes setmanes. Teniu temps fins el 18 de març!

Claus, claus i més claus. Fins a 6.000 són les claus que ens heu portat durant aquests darrers mesos i les hem agrupat totes en una exposició que crida #ningúsenseclau, al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Plaça Nova, 5). Totes elles representen les claus que han perdut les persones que viuen al carrer i que cal que recuperin per tornar a tenir una llar. L’exposició estarà oberta fins el 18 de març.

Mobles que no formen part d’una llar

Cartrons a terra, un banc de carrer, una font, una farola, un carretó, una tanca metàl·lica… mobiliari que no forma part d’una llar però si del dia a dia de les 941 persones que dormen al carrer a Barcelona. Apel·lar a la consciència i a la implicació de la ciutadania envers les condicions en què viuen les persones sense llar, sobre què significa viure al carrer i no tenir una clau. Això és el que busca la representació que s’exposa en una part del Col·legi d’Arquitectes.

A més, també hi trobareu referències a la campanya #ningúsenseclau i a la situació del sensellarisme a Barcelona: sabíeu que l’Eixample i Ciutat Vella són els districtes on més persones dormen al carrer? I que un 80% pateix transtorns de salut crònics? També podreu resoldre l’enigma que s’amaga darrere el dibuix que hem difós aquestes últimes setmanes on us demanàvem que trobéssiu la clau.

Qui té la clau?

Des de fa uns mesos que difonem el missatge #ningúsenseclau perquè tenim molt clar que una clau significa l’oportunitat de refer una vida i de tenir una llar. Durant tot aquest temps ens n’heu portat unes 6.000 però encara no hem trobat aquella que aconsegueixi obrir portes de debò.

Vine a les activitats de l’exposició!

L’exposició #ningúsenseclau és també un espai on realitzarem activitats que sovint duem a terme a l’entitat. Us expliquem les accions que tindran lloc durant el mes de març i a les quals us podeu sumar:

  • 13 de març de 16:30h a 18h: coneix les persones que hi ha darrere del compte de twitter @Placido_Mo que cada dilluns es reuneixen per parlar sobre la seva experiència de vida al carrer. Vine a participar en el debat i a fer preguntes!
  • 14 de març matí i tarda: situarem durant tot el dia un punt d’informació a l’exposició per explicar què pots fer si veus algú dormint al carrer.

Recorda que l’exposició està situada al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Plaça Nova, 5) i estarà oberta fins el 18 de març de dilluns a divendres de 10h a 20h, dissabtes de 9h a 20h i diumenges de 10h a 15h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.