Ets un friki de la comunicació i la imatge? T’estem buscant!


Si la teva curiositat de periodista no té límits, ets un friki del wordpress, saps llegir entre els memes de les xarxes socials i t’agrada twittejar, fer vídeos o maquetar… t’estem buscant! Necessitem gent voluntària que ens doni un cop de mà en aquests temes i que se sumi al propòsit #ningudormintalcarrer.

“Es busquen homes per a viatge perillós. Salari reduït. Fred penetrant. Llargs mesos de completa foscor. Perill constant. Dubtós retorn sa i estalvi. En cas d’èxit, honor i reconeixement.”

Al 1914, l’expedicionari britànic Ernest Shackleton publicava aquest anunci al diari Times demanant voluntaris per realitzar una travessia a l’Antàrtida. L’anunci el van respondre 26 bojos que van formar una tripulació que va fer història.

A Arrels també podem semblar una mica bojos perquè pensem que és possible que cap persona hagi de viure al carrer. Acompanyem les persones sense llar, sensibilitzem, denunciem i comuniquem.

I, com el Shackleton, busquem voluntaris frikis, però aquesta vegada especialitzats en comunicació i imatge. En concret, necessitem:

  • Gent apassionada del wordpress que ens ajudi a descobrir aplicacions útils i a crear noves pàgines per a possibles campanyes;
  • Persones que vegin el món com a una infografia constant;
  • Amants dels blocs i la comunicació en xarxa;
  • Periodistes intrèpids per perseguir històries i capaços de convertir-les en un reportatge o condensar-les en 140 caràcters;
  • Realitzadors i editors de vídeo, documentalistes i maquetadors…

Embarca’t en la nostra expedició! Si més no, et prometem convidar-te a algun cafè. 

Si vols col·laborar com a voluntari a l’equip de Comunicació d’Arrels escriu-nos a comunicacio@arrelsfundacio.org

Clica aquí per saber més detalls!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.