A Arrels engeguem la campanya ‘Tot el que avui et sosté, demà es pot trencar’ i ho fem de vàries maneres: explicant la feina feta al 2010 i demanant a la gent que pensi en els fils que aguanten la seva vida i ho expliqui. Seguiu llegint per saber com participar!

Al 2010, Arrels va atendre 1.121 persones sense llar. La majoria homes, el 61% de Catalunya i la resta de l’Estat i amb una mitjana d’edat de 52 anys. Persones que en el seu moment van veure com els seus fils –la família, la feina, la salut…- es trencaven i quedaven al carrer.

Al 2010 a Arrels vàrem treballar per reconstruir fils. Ho expliquem a la nostra memòria anual, però volem anar més enllà. Prevenir. Perquè si tenim cura dels nostres fils serà més difícil caure en l’exclusió. Us proposem pensar en aquelles persones que per a vosaltres són fils, que els hi digueu i que ens ho expliqueu. Com? De dues maneres:

A través del Facebook

Si teniu facebook només heu de clicar aquí per arribar a la pàgina de la campanya ‘Tot el que avui et sosté, demà es pot trencar’. Allà trobareu vàries opcions:

  • Compartir la campanya al vostre mur amb un missatge personalitzat que podeu aprofitar per explicar quins són els vostres fils
  • Enviar una invitació a les persones que considereu els teus fils
  • Posar una foto d’un fil trencat com a la vostra foto de perfil (per a això primer heu de descarregar la imatge al vostre ordinador i col·locar-la al vostre perfil de facebook mitjançant l’eina ‘editar’)

Explicant a twitter qui és el vostre fil

Si tens un compte a twitter ho pots fer molt fàcilment:

    • Escrivint una missatge de menys de 140 caràcters explicant quines persones són els teus fils
    • I afegint al missatge l’etiqueta #tuetselmeufil. Això és important perquè d’aquesta manera aplegarem tots els missatges que envieu i no perdrem cap

Participeu! Entre tots i totes podem enfortir els nostres fils i teranyines i lluitar així contra la crisi i l’exclusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.