Estudi sobre la relació entre l’estada als centres penitenciaris i la vivència de situacions de sensellarisme a Catalunya


Hi ha una relació entre sensellarisme i presons

Sortir de la presó i no tenir una llar on viure és un tipus de sensellarisme invisible i desconegut. Segons estudis internacionals, estar reclòs en un centre penitenciari pot augmentar fins a deu vegades les possibilitats de viure situacions de sensellarisme. Per saber més sobre la qüestió a casa nostra, hem col·laborat en un Treball de Fi de Grau que aprofundeix en l’efecte en les persones i que mostra que els recursos a Catalunya són insuficients.

El resultat és De la presó al carrer. Un estudi sobre la relació entre l’estada als centres penitenciaris i la vivència de situacions de sensellarisme a Catalunya, elaborat per Julià Tudó, graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració de la UPF, en col·laboració amb Arrels. Mitjançant entrevistes a persones que han viscut al carrer i que coneixem des d’Arres, i a professionals del sector, s’ha analitzat quina relació hi ha entre l’estada a la presó i la vivència de situacions de sensellarisme a Catalunya.

Llegeix el document en pdf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.