#ningúsenseclau: empreses clau!


Vols ser una empresa clau? Col·labora per aconseguir el repte #ningúdormintalcarrer! Arrels treballa per transformar les vides de les persones sense llar que viuen a Barcelona, però no ho pot fer sola. El suport de les empreses és vital.

Com podeu col·laborar des de la vostra empresa?

  • Fes un donatiu: tu tens la clau per canviar la situació de les 941 persones que viuen al carrer a Barcelona. La teva aportació ens ajudarà a aconseguir un habitatge digne per a aquestes persones.
  • Fes servir Homelessfonts: Tria un estil de lletra del projecte Homelessfonts, que converteix la cal·ligrafia de persones que han viscut al carrer en tipografia, i utilitza-la per felicitar el Nadal, per crear les teves pròpies postals o per dissenyar un regal original per als teus treballadors, com una tassa amb missatge, un calendari, un mousepad, samarretes…
  • Regala un clauer fet per persones sense llar: De fusta i fet a mà per persones que han viscut al carrer. Un bon detall per als teus treballadors, clients i proveïdors, ja que amb aquesta aportació fas possible que aconseguim claus que segueixin obrint portes de més habitatges per a les persones sense llar.
  • Utilitza postals de nadal per aconseguir #ningúsenseclau: aquestes festes, compra i envia les nostres postals nadalenques, una dissenyada per l’artista Lyona, i l’altra per l’il·lustrador Miquel Fuster, que va passar 15 anys al carrer.

I a més…

 

  • Mobilitza els teus companys de feina per fer una trobada d’empresa, un sopar, una festa o simplement destinar el preu del cafè d’un matí a favor dels projectes d’Arrels.
  • Crea un repte solidari i convida els teus familiars i amics. Pot ser una cursa, una excursió… el que vulguis!
  • Fes voluntariat corporatiu amb els companys de feina. Dos cops a l’any, al maig i al desembre, Arrels ofereix als treballadors d’empreses la possibilitat de realitzar un voluntariat puntual i específic a l’entitat. Es poden pintar equipaments, participar en accions de sensibilització, etc.
  • Participa en les rutes Passejant junts. Comparteix amb una persona que ha viscut al carrer la seva ruta personal per Barcelona: on dormia, on menjava, on es rentava. Una manera de veure amb uns altres ulls la nostra ciutat. (Grups de 10 persones com a màxim)
  • Treballa un dia per Arrels. Destina el sou d’aquest dia a enfortir els nostres projectes a favor de les persones sense llar. Un petit gest suposa poder atendre moltes situacions!
  • Recull material per a les persones sense llar: organitza una recollida de calçat, roba, mantes o altres materials necessaris per a persones sense llar. Al rober d’Arrels sempre hi falta roba, sobretot texans (de les talles 40 a la 48), sabates i calçat esportiu (talles 42 a 46).

 

Per a més informació contacta amb nosaltres a empreses@arrelsfundacio.org!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.