Vols ser un artista clau? Col·labora per aconseguir el repte #ningúdormintalcarrer! Arrels treballa per transformar les vides de les persones sense llar que viuen a Barcelona, però no ho pot fer sola. El suport dels artistes és vital.

Com pots col·laborar?

  • Fes un donatiu: tu tens la clau per canviar la situació de les 941 persones que viuen al carrer a Barcelona. La teva aportació ens ajudarà a aconseguir un habitatge digne per a aquestes persones.
  • Cedeix alguna de les teves obres: pots cedir a Arrels alguna de les teves il·lustracions, quadres, escultures o objectes artístics perquè els beneficis que en traguem amb la venda puguin revertir en projectes per a les persones sense llar.
  • Crea un projecte artístic a benefici d’Arrels: idea un projecte artístic ad hoc que repercuteixi en beneficis econòmics per a Arrels o en notorietat per al repte #ningúsenseclau. Aquí pots veure algunes iniciatives solidàries que hem realitzat recentment amb artistes:
   • Cartells fets expressament per a Arrels per la il·lustradora escocesa Laura MacFarlane: Always look for sunshine (Busca sempre la llum) i Shine bright (Brilla). Tenen un cost de 15€ i tots els ingressos estan destinats a Arrels.
   • Postal nadalenca dissenyada per l’artista Lyona a benefici d’Arrels, que l’entitat distribueix dins del seu catàleg de Nadal a 1€ la unitat.
   • Exposició solidària Vides inacabades realitzada per l’artista Samantha Bosque, que s’exposa al centre Cívic Convent Sant Agustí de Barcelona, com una manera de visibilitzar la situació de les persones sense llar.
  • Fes difusió de la campanya: ajuda’ns a fer difusió parlant de la campanya Ningú sense clau o del repte #ningúdormintalcarrer a través dels teus perfils a les xarxes socials.
  • Fes servir Homelessfonts: Tria un estil de lletra del projecte Homelessfonts, que converteix la cal·ligrafia de persones que han viscut al carrer en tipografia, i utilitza-la per felicitar el Nadal o per dissenyar originals materials de marxandatge, com una tassa amb missatge, un calendari, un mousepad, samarretes…

Per a més informació contacta amb nosaltres a comunicacio@arrelsfundacio.org!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.